Política
La presidenta de Junts rep l'escalf de la gent
Foto: La presidenta de Junts rep l'escalf de la gent | Oliver de Ros
TSJC

Junts exhibeix unitat acompanyant Borràs al TSJC encoratjats per centenars de persones

Tribunal Superior.
Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de Junts rep l'escalf de la gent
Foto: La presidenta de Junts rep l'escalf de la gent | Oliver de Ros

Junts ha exhibit unitat i cohesió interna acompanyant la presidenta de la formació, Laura Borràs, al seu judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Ho han fet encoratjats per prop més d'un centenar de persones que s'han aplegat per protestar contra el judici "venjatiu".

Per què és important? La causa de Borràs esquerda l'independentisme entre els que li donen suport, i els que no. Tot i això, Junts s'ha arreplegat entorn de la seva presidenta per mostrar unitat.

Situació actual: Si abans una de les febleses de Junts era la seva dissonància de veus, ara, davant del judici de Borràs, han tancat files. 

  • Tot i això, cal tenir en compte que personalitats com Xavier Tries o Artur Mas, del corrent més pragmàtic i de la vella Convergència, han preferit desmarcar-se.

En profunditat: Borràs ha estat encoratjada per prop més d'un centenar de persones que han cridat contra el judici que el defineixen de "venjança" contra la presidenta.

  • Al costat de la presidenta de Junts, travessant l'Arc de Triomf fins a les escales del TSJC, ha estat el seu amic i company de partit Francesc de Dalmases, l'expresident Quim Torra, Aurora Madaula, Jaume Alonso Cuevillas.
  • A més d'alts càrrecs de Junts com el secretari general, Jordi Turull, i el president parlamentari, Albert Batet.

A més: Un cop Borràs ha encarat les escales del TSJC, la presidenta de Junts ha estat acompanyada exclusivament pel seu marit i la seva filla. 

  • Després, l'advocat de Borràs, Gonzalo Boye, ha saludat a la família de Borràs i han procedit a entrar al tribunal sota el crit dels manifestants: "Borràs, la nostra presidenta"
Categoria: Política