Política
Tribunals

Laura Borràs anuncia que s'aparta de la vida pública: "Necessito fer un parèntesi"

Temps de lectura: 2 minuts

La presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, ha anunciat que s'aparta de la vida pública. "Necessito fer un parèntesi i concentrar-me en defensar la meva innocència", ha dit en un vídeo als seus seguidors.

Què ha dit? En un vídeo que ha publicat a les seves xarxes socials,  Borràs ha anunciat que s'aparta de la vida pública per concentrar-se en el seu judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

  • "Avui és un dia difícil, estic a les portes d'un procés que té un objectiu molt clar", ha argumentat.
  • Tot seguit ha explicat que sempre ha sigut una persona molt propera amb tothom, però que ara "necessita fer un parèntesi". "He de concentrar-me en defensar la meva innocència, envoltat dels meus", ha assegurat.
  • To seguit ha agraït les mostres de suport que sempre rep dels seus simpatitzants i seguidors, i ha anunciat que obre un correu per rebre missatges de suport, que Borràs assegura que és "benzina per sobreportar tot el que vindrà".

A més: Ha deixat anar un missatge subtil sobre l'últim moviment de la fiscalia, que ha pactat amb els altres dos acusats perquè declarin contra Borràs. Sobre això, la presidenta suspesa del Parlament ha dit: "A la vista dels darrers moviments de la fiscalia, cada cop és més evident l'objectiu d'aquest procés".

Categoria: Política