Política
La regidora d'ERC Maria Gassol
Foto: La regidora d'ERC Maria Gassol | ERC
Obituari

Mor als 50 anys Marina Gassol, regidora d'ERC a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
La regidora d'ERC Maria Gassol
Foto: La regidora d'ERC Maria Gassol | ERC

La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del districte de Ciutat Vella, Marina Gassol, ha mort aquest dissabte, segons ha informat la formació en un comunicat.

Al detall: Gassol tenia 50 anys i, a més de regidora, era presidenta del districte de Ciutat Vella i presidenta d'ERC Barcelona Vella. També havia estat membre de diverses plataformes veïnals del barri Gòtic.

  • ERC Barcelona ha destacat que Gassol era "una lluitadora incansable" i una "ciutadana exemplar" implicada activament al barri del Gòtic, Ciutat Vella i tota la ciutat. La formació ha traslladat el condol i estima a la família i amics i ha demanat el "màxim respecte" en un moments "difícils".

En profunditat: Gassol va prendre possessió del càrrec de regidora el 13 d'octubre del 2020, en substitució de Marina Buhigas, que va renunciar al càrrec per dedicar-se a la seva carrera professional.

  • En un missatge a Twitter, el grup municipal de Junts a Barcelona s'han mostrat "colpits" per la mort de Gasssol i ha traslladat el condol a la família i al grup d'ERC: "La ciutat perd de manera injusta una de les seves millors servidores".

Seguirà ampliació...

Categoria: Política
Etiqueta: ERC