Política
Alcaldable de Junts a Barcelona
Foto: Alcaldable de Junts a Barcelona | ACN
Barcelona

Trias estaria còmode governant amb ERC o PSC si guanya les eleccions

Temps de lectura: 1 minut
Alcaldable de Junts a Barcelona
Foto: Alcaldable de Junts a Barcelona | ACN

El candidat de JxCat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, estén la mà a ERC i el PSC si guanya les eleccions perquè els seus plantejaments no són "antitètics".

Per què és important? En una entrevista a l'ACN, no descarta un futur "estable" governant amb el suport d'algun d'aquests dos partits. 

Què ha dit? Preguntat sobre amb quin grup se sentiria més còmode governant, Trias prefereix no parlar de comoditat sinó de suma.

  • "Governarem amb els que estiguin d'acord a donar-nos suport", assenyala. Segons explica, està "francament obert" a un pacte amb ERC, però també amb el PSC i es pregunta si Maragall o Collboni estan disposats a fer-lo alcalde.
  • En qüestió de programa de ciutat, diu, comparteix "moltes" coses amb el PSC i "bastants" amb ERC. Per això, estén la mà als dos grups si guanya: "Tenim plantejaments que no són antitètics amb cap dels dos".

A més, creu que podrien arribar a acords per a un futur "estable" al govern de la ciutat. De fet, recorda que quan ell va ser alcalde en minoria va tenir una "magnífica" relació amb ERC i fins i tot va fer un acord "important" amb els socialistes en l'últim any. "Per què no hem de tornar a tenir una situació estable?", reflexiona.

 

Categoria: Política