Política
La presidenta de Junts
Foto: La presidenta de Junts | 8tv
Tribunals

Laura Borràs, al Fax de 8tv: "Contemplo l'escenari de la presó"

Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de Junts
Foto: La presidenta de Junts | 8tv

Laura Borràs, presidenta de Junts i presidenta suspesa del Parlament, ha rebut una dura sentència condemnatòria que li imposa 4 anys i mig de presó i 13 d'inhabilitació. Pocs dies després de saber la seva sentència, ha visitat el Fax 8tv.

Per què és important? Borràs ha explicat com valora la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

En profunditat: El tribunal sentència a la dirigent de Junts a 4 anys i mig, però demana al govern espanyol que li indulti la meitat de la pena perquè no hagi de passar per presó. Si el Suprem ratifica la condemna, la patata calenta la tindrà l'executiu espanyol, és per això que Borràs no hi confia gaire.

  • "La presó és un escenari que contempli, ho saben els meus col·laboradors", ha argumentat. En aquest sentit, ha assegurat que no vol que la por a entrar a presó la condicioni al seu dia a dia.
  • La presidenta de Junts ha lamentat que, pel seu caràcter, una persona com ella "en dos dies moriria".

Què ha dit? La presidenta suspesa del Parlament s'ha defensat de les acusacions que li ha imputat el jutge del TSJC i ha tornat a negar que hagi comès cap delicte al capdavant de l'Institut de les Lletres Catalanes.

  • "No hem tret cap benefici, hem estalviat diners a l'administració, ho ha fet el millor, la feina està ben feta en temps i forma, i estic condemnada a 4 anys i mig de presó", ha esgrimit.
Categoria: Política