Política
El primer secretari del PSC
Foto: El primer secretari del PSC | Kike Rincón / Europa Press
Tribunals

Illa s'afarta de Borràs per no cedir la presidència del Parlament: "Prou!"

Temps de lectura: 1 minut
El primer secretari del PSC
Foto: El primer secretari del PSC | Kike Rincón / Europa Press

Salvador Illa, primer secretari del PSC, s'ha afartat de Laura Borràs per no facilitar el relleu de la presidència del Parlament i l'ha acusada de "desprestigiar" la institució.

Al detall: El primer secretari dels socialistes catalans ha arremès contra Borràs per no acceptar la sentència que li ha caigut de 4 anys i mig de presó i 13 d'inhabilitació.

Què ha dit? En la clausura de la Convenció Municipal del PSC a l'Hospitalet de Llobregat, on han assistit 3.000 persones, Illa ha carregat contra Borràs i li ha dit "prou!".

  • "A Espanya no es condemna a ningú per ser independentista, a Espanya es condemna per corrupció", ha argumentat. Tot seguit, ha elevat el to: "Ja n'hi ha prou! S'ha acabat això de desprestigiar les institucions i creure's per sobre de tot i de tots".
  • En aquest sentit, ha esgrimit que la líder de Junts "no accepta les conseqüències dels seus propis actes".

En profunditat: En el mateix acte, el president espanyol, Pedro Sánchez, ha pronosticat que la victòria de les esquerres a les eleccions del 28-M començarà a Catalunya i a tots els seus municipis.

  • Sánchez també ha dit que no té "cap dubte" que el primer secretari del PSC, Salvador Illa, serà el pròxim president de la Generalitat, perquè Catalunya vol una "convivència" que avui representa el cap de l'oposició.