Política
Xavier Trias, Laura Borràs i Jordi Turull
Foto: Xavier Trias, Laura Borràs i Jordi Turull | ACN
Eleccions a Barcelona

Xavier Trias comparteix míting amb Borràs: "La força me la dona ser de Junts"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavier Trias, Laura Borràs i Jordi Turull
Foto: Xavier Trias, Laura Borràs i Jordi Turull | ACN

El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha compartit miting electoral amb Laura Borràs, tot i que fins ara ha volgut prendre distància amb el seu sector.

Què ha dit? "La gent es quedarà parada. No anem igualats. Guanyarem clarament a la ciutat de Barcelona i seré l'alcalde", ha proclamat en un acte al Parc Central del Poblenou que ha aplegat 230 candidats de Junts als comicis.

  • En el discurs, ha reivindicat la pertinença al seu partit. "La força me la dona ser de Junts", ha dit en un míting on ha coincidit amb la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borrràs.
  • També hi ha hagut crítiques per la "incompetència" del Govern, per part del secretari general del partit, Jordi Turull, que ha retret la "vergonya" de les oposicions de dissabte

D'altra banda: L'encarregada de fer la inauguració ha sigut la presidenta del Parlament suspesa, Laura Borràs, que s'ha mostrat "ferma" malgrat les "vulneracions de drets" de la Junta Electoral Central (JEC), que li ha retirat les credencials de diputada.

  • "La JEC hi ha tornat, torna a vulnerar els drets de les més de 600.000 persones que ens van fer confiança", ha dit davant de cenentars d'assistents. 

A més: Al seu torn, l'expresident del Govern i eurodiputat, Carles Puigdemont , ha defensat que el vot de Junts "no es llença" sinó que "va a parar a una cistella que l'Estat i alguns de casa volen buidar i que continua plena". De la mateixa manera que Trias, Pugidemont ha predit que aquesta "cistella de vots" serà una sorpresa "per a molts" però no per als integrants del partit.

 

Categoria: Política
Etiquetes: Junts Xavier Trias