Política
Líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera
Foto: Líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera | PP Barcelona
Barcelona

Sirera agraeix a Collboni haver recuperat la bandera d'Espanya i la foto del rei

Temps de lectura: 2 minuts
Líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera
Foto: Líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera | PP Barcelona

El PP tanca files amb el PSC a Barcelona per defensar Espanya. Daniel Sirera, cap de files dels populars, ha agraït als socialistes el "respecte i la lleialtat institucional" a l'Estat espanyol i al rei Felip VI.

Què ha passat? Jaume Collboni, alcalde socialistes de Barcelona, ha recuperat la bandera d'Espanya i la foto del monarca espanyol al despatx del batlle.

Context: L'exalcaldessa de Comuns Ada Colau va retirar el retrat del rei al 2015, quan va ser proclamada batllessa.

Què ha dit? El líder del PP a Barcelona, Daniel Sirera, ha agraït que es recuperi la bandera espanyola i la fotografia de Felip VI.

  • "Després de molt de temps la bandera espanyola ha tornat al despatx de l'alcalde i amb ella la foto de la seva majestat el rei Felip VI", ha celebrat tot agraint el gest a Collboni.
  • En aquest sentit, ha argumentat que "no és un tema menor" i ha remarcat: "Ens alegrem que l'alcalde sigui de tots els barcelonins, republicans o monàrquics".
  • Finalment ha sentenciat: "El mínim que se li pot exigir a un alcalde de Barcelona és respecte i lleialtat institucional".

D'altra banda: Xavier Trias, líder de Junts per Barcelona, ha avisat que els socialistes ficaran els Comuns al govern després de prometre al PP no fer-ho.

  • El líder de Junts al consistori ha volgut transmetre un missatge al líder dels populars: "Senyor Sirera, li van dir que els comuns no serien al govern i jo crec que s'endurà una sorpresa". Així s'ha referit Xavier Trias a la possibilitat que Barcelona en Comú i Esquerra puguin entrar a l'executiu municipal.