Política
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid
PP

Ayuso denuncia "un cas sospitós de tots els poders de l'Estat" contra la seva parella

Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'ha defensat avui després que hagin aparegut més informacions sobre la seva parella per un presumpte cas de frau fiscal a Hisenda. 

Per què és important? La parella d'Isabel Díaz Ayuso, Alberto González Amador, hauria cobrat dos milions d'euros en comissions per mediar a la compravenda de material sanitari durant la pandèmia de Covid-19.

  •  L'actual parella d'Ayuso va intentar esquivar Hisenda i amagar-li els beneficis d'aquestes comissions presentant factures falses.

Què diu? La presidenta ha assegurat que els qui demanen la seva dimissió ho fan per tapar el seu propi escàndol: "Pedro Sánchez està assegut en la corrupció política i econòmica i això no ho taparà encara que demani mil vegades la meva dimissió", ha declarat.

  • Isabel Díaz Ayuso ha manifestat que la seva parella, "un ciutadà corrent", és víctima d'"assetjament per part de l'Estat" únicament per la relació que hi manté: "Parlaríem d'això si no fos la meva parella?".
  • A més, ha fet pública la seva preocupació per una "inspecció fiscal salvatge" que està afectant la seva parella. Segons les seves paraules, Hisenda està endarrerint el pagament de gairebé 600.000 euros que deu a la seva parella.
  • També ha volgut recalcar que la investigació se cenyeix a una etapa de la vida de l'investigat on encara no eren parella. "La propera vegada que surti amb algú li demanaré el currículum i també si té alguna inspecció d'hisenda, i el certificat de vacunació".
  • Sobre el pis de Chamberí, Ayuso ha declarat que "no és un pis d'un milió, no és meu, està hipotecat, està registrat davant de notari i és legal". 

Per acabar: Ayuso no ha dubtat a atacar el president espanyol: "Sánchez busca desestabilitzar-me a través de la meva destrucció personal quan l'únic destruït aquí és ell".

  • La presidenta ha recomanat al president que consideri l'opció de descansar a la República Dominicana: "El que millor li convé és fer vacances a la República Dominicana. Té vol directe, vostè ho sap bé", ha dit, referint-se als 39 vols que ha fet el Falcon a aquest país.
  • "Per mi el més sospitós és veure els poders de l'Estat filtrant dades d'un particular per totes les redaccions per intentar destruir un polític, per tenir una relació sentimental", ha assegurat Ayuso.