Política
Eleccions 12-M

Anna Grau deixa la política i no concorrerà amb Ciutadans a les eleccions catalanes del 12-M

Temps de lectura: 2 minuts

La portaveu de Cs al Parlament, Anna Grau, no concorrerà amb el partit taronja a les eleccions autonòmiques que se celebraran el proper 12 de maig a Catalunya.

Què en sabem? Segons ha avançat Crònica Global, Grau ha decidit posar fi a la seva etapa a la política i ha expressat el seu desig de tornar al món de la comunicació, del qual procedeix abans d'incorporar-se a Cs el 2019.

  • "Gràcies Ciutadans per la il·lusió i la convicció que amb el cor a la mà, es podia canviar tot", ha indicat en un apunt a 'X'.
  • Ha recordat que es va afiliar al partit a Madrid l'11 de novembre de 2019 i ha donat gràcies a la formació per fer-la "retornar" a la seva terra.
  • Grau ha apuntat que "quan molts marxaven sense esperança, jo he tingut l'honor, el més gran de la meva vida, de ser diputada al Parlament amb el partit que va fer història el 2017".

A més. En declaracions a Catalunya Ràdio, Grau ha explicat que en "els últims anys s'ha fet evident que aquest espai s'havia de redefinir, i no és fàcil posar-se d'acord sobre com s'ha de fer i en els últims moments hi ha hagut tensions i situacions complicades".

  • "Crec que per preservar aquesta espai, on he conegut la millor gent del món, s'han de renovar i canviar moltes coses. S'ha de fugir dels enrocaments i per això he considerat que, després de l'honor de ser diputada, ja he de tancar aquesta etapa per poder estar més tranquil·la i en pau amb mi mateixa", ha subratllat Grau.

Context: La decisió de Grau arriba tot just uns dies després que Cs i el PP no aconseguissin tancar un acord per anar junts als comicis catalans, cosa que va provocar que el secretari general de la formació liberal, Adrián Vázquez, dimitís amb caràcter immediat després del fracàs a les negociacions.

Categoria: Política