Política
L'expresident de la Generalitat Quim Torra
Foto: L'expresident de la Generalitat Quim Torra | ACN
Amnistia

Quim Torra ataca Aragonès per anar al Senat a "defensar" l'amnistia: "No ha d'anar a fer-hi res"

Temps de lectura: 2 minuts
L'expresident de la Generalitat Quim Torra
Foto: L'expresident de la Generalitat Quim Torra | ACN

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assistirà dilluns que ve a la sessió del Senat convocada per debatre l'informe sobre l'impacte autonòmic de l'amnistia, un fet que Quim Torra no ha pogut evitar passar per alt. 

Què diu? "Amb tot el meu respecte, però el president de Catalunya no ha d’anar a fer-hi res al Senat d’Espanya", ha escrit l'expresident Torra a les seves xarxes socials.

  • La 'piulada' ha provocat diferents reaccions dels internautes que, majoritàriament, titllen l'actual president de la Generalitat de "deplorable". 
  • "Aquest funcionari no ha entès mai quin és el seu lloc a Catalunya", "I a sobre amb xuleria", "He sentit a la tele que va a trolejar al PP, vaja quines paraules més poca-soltes dites pel president", "Ja no sap què fer per cridar l'atenció. És patètic",  són alguns dels comentaris més destacats. 
  • Altres usuaris no han dubtat en què aquesta és una altra estratègia d'ERC per fer precampanya electoral: "Necessita sortir al màxim als mitjans de comunicació cada dia fins al 12-M". 

Context. El president de la Generalitat ha explicat que dilluns tornarà al Senat per defensar "a tot arreu" l'amnistia i el referèndum.

  • "Hauran de sentir que l'amnistia és necessària i que serveix per acabar amb la repressió. Volien que fos un monòleg i no serà així. Trolejar el PP sempre ve de gust", va dir aquest dijous. 
  • "Només la nostra presència els genera incomoditat perquè no els agrada el que diem. No els agrada escoltar allò que no volen sentir. I hauran de sentir que l'amnistia és absolutament necessària per posar fi a una repressió il·legítima", insistia el president. 
Categoria: Política