Política
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid
Política

Ayuso creu que Sánchez entregarà "el cap de Salvador Illa" a Puigdemont per seguir a la Moncloa

Temps de lectura: 2 minuts
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso
Foto: La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso | @ComunidadMadrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, creu que Pedro Sánchez és capaç d'entregar "el cap de Salvador Illa" a Carles Puigdemont perquè Junts no retiri el seu suport al Congrés dels Diputats.

Què diu? Ayuso ha augurat que Pedro Sánchez serà capaç, fins i tot, de "vendre" al candidat del PSC, Salvador Illa, per no perdre la seva cadira a la Moncloa. 

  • "Així està Espanya. Seran capaços de vendre fins i tot 10 seus del PSOE amb afiliats a dins, per tal de seguir allà. Ni les sigles, ni l'amor a Espanya, ni a la convivència. No tenen cap principi", ha assenyalat la presidenta regional. 
  • "La Catalunya de tots està segrestada pel desgovern de polítics que han decidit imposar ideològicament els seus postulats, per desorientats que estiguin", ha afegit. A parer seu, "han enfonsat el llegat de tants catalans", de la "Barcelona avantguardista i europea". 
  • "Hi ha una baralla per veure qui es posa en el primer lloc, qui és el més independent, qui és el més sectari, encara que enfonsin la regió, encara que l'aïllin", ha assegurat Ayuso. 

Què esperar? Falta un mes per a les eleccions catalanes del 12 de maig i una setmana per a les eleccions basques. Per això, la presidenta de Madrid ha aprofitat també per fer campanya i ha assegurat que els comicis de País Basc els antecedeixen "anys de repressió", de "persecució a polítics i a la llibertat".

Per acabar: Isabel Díaz Ayuso diu que el govern de Sánchez ha alimentat encara més "l'independentisme" ara que es trobava en hores baixes, tant a Catalunya com al País Basc, i que ara estem davant "aquest problema una vegada més i cada vegada pitjor".