Política
Félix Bolaños i Pedro Sánchez
Foto: Félix Bolaños i Pedro Sánchez | Instagram / @felixbolanosg
PSOE

Caos al PSOE i sense alternativa: "Cap altre escenari que el de Sánchez president"

Temps de lectura: 2 minuts
Félix Bolaños i Pedro Sánchez
Foto: Félix Bolaños i Pedro Sánchez | Instagram / @felixbolanosg

El ministre de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, Félix Bolaños, ha assegurat aquest divendres que el PSOE no contempla cap altre escenari que no sigui que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, continuï sent-ho. 

Per què és important? Dilluns acaba el termini que Sánchez es va autoimposar en una carta difosa a través de les xarxes socials, on es donava cinc dies de reflexió per decidir si continua al càrrec o abandona la presidència. 

Què ha dit? "No estem en cap altre escenari que el que Sánchez segueixi sent president", ha afirmat Bolaños. 

  • "L'escenari és que puguem, a partir de dilluns, continuar governant amb tota normalitat, amb el president al capdavant", ha insistit davant dels periodistes aplegats a la Facultat de Medicina de la Universidad Complutense de Madrid, on el ministre havia d'assistir a un acte. 
  • Bolaños s'ha referit a la denúncia de Manos Limpias per suposat delicte de tràfic d'influències i corrupció contra la dona de Sánchez, Begoña Gómez: "És una denúncia falsa que només pretén danyar la reputació, assetjar i generar mal a una persona absolutament honesta", ha assenyalat.

Amb més detall. Bolaños no ha volgut respondre directament si ha parlat amb el president del govern espanyol les últimes hores ni si ja sap si ha pres ja una decisió.  

  • "Estem davant d'un procés de reflexió personal del president que hem de respectar tots", s'ha limitat a dir en aquest sentit.
  • El ministre ha volgut aclarir, això sí, que Sánchez ha suspès la seva agenda i les seves aparicions públiques, però que continua treballant.

Finalment, Bolaños ha aprofitat les seves declaracions per culpar la ultradreta de l'actual situació.