Societat
Tovalló doblegat en forma d'arbre de Nadal
Foto: Tovalló doblegat en forma d'arbre de Nadal | FreePick
Nadal 2022

VÍDEO | Formes originals per doblegar els tovallons de la taula per Nadal

Tovalló doblegat en forma d'arbre de Nadal
Foto: Tovalló doblegat en forma d'arbre de Nadal | FreePick

Nadal ja està aquí i és una de les èpoques de l'any que més il·lusió ens fa. Les ciutats es vesteixen de llums i les llars s'adornen per rebre les nostres persones més estimades. 

Per què és important? Aquí podràs trobar alguna de les formes més originals per doblegar els tovallons per la taula de Nadal.

En forma d'arbre de Nadal: És una de les maneres més senzilles i boniques de decorar-la taula per Nadal. Aquesta opció compta amb uns passos molt simples. Aquí pots aprendre com fer un bonic arbre de Nadal per donar-li un toc nadalenc a la taula.

Amb forma d'espelma: Una forma per decorar la taula sense usar flames és doblegar els tovallons per donar-li forma d'espelma. Convé usar un tovalló d'un sol to per aconseguir l'efecte òptim.

Com una butxaca: La més fàcil i pràctica és a la vegada la que permetrà oferir als teus convidats els coberts d'una forma elegant. Ideal per a taules amb poc espai, ja que també t'ofereix la possibilitat de reduir espai i facilitar la comoditat dels comensals.

D'altra banda: Amb una temàtica no tan nadalenca, també es pot donar fora als tovallons per sorprendre els teus convidats.

  • En forma de conill: Una manera original i divertida de decorar la teva taula és doblegar els tovallons per a formar un cap de conill. Segur que sorprens més d'un i els encantarà als més petits.

  • En forma de corona: Una mica més laboriosa és aquesta manera original de doblegar tovallons. Sens dubte el treball que et porti serà merescut, ja que segur que els teus convidats aprecien el toc únic que donarà la teva taula.

Per acabar: Un cop tinguis la taula decorada de la millor manera amb els tovallons ben doblegats, i impressionant als teus convidats, has de pensar que regalar per reis als més menuts.

Categoria: Societat
Etiqueta: Nadal