Societat
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN
Violació

En llibertat l'únic menor en règim tancat per la violació al Màgic de Badalona

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN

El jutge ha deixat en llibertat l'únic menor en règim tancat per la presumpta violació múltiple al centre comercial Màgic de Badalona, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El més nou: El magistrat va dur a terme una compareixença amb totes les parts personades dimarts passat, després que la defensa del jove internat sol·licités la posada en llibertat.

  • Un cop escoltades totes les parts en aquesta compareixença i d'acord amb noves diligències rebudes en el jutjat, el jutge va resoldre modificar la situació del menor i decretar-ne la llibertat.

A la pràctica: Li ha aplicat mesures cautelars de prohibició de comunicació amb la víctima i li ha imposat una ordre d'allunyament tant d'ella com del centre comercial badaloní.

Context: La presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d'onze anys va tenir lloc als lavabos del centre comercial Màgic de Badalona a mitjan novembre de l'any passat, i després que el cas sortís a la llum pública s'han denunciat tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

  • Arran de tots aquests casos, la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra han intensificat les tasques de vigilància a les immediacions del centre comercial per evitar que se'n produeixin de nous.

En detall: La família de la nena va denunciar amenaces de mort.

  • Un dels germans de la nena va rebre missatges a través de WhatsApp per part d'un número desconegut que li retreu que per culpa seva hi ha un noi (un dels agressors) tancat en un centre de menors.
  • L'emissor de les amenaces admet que no coneix el presumpte agressor, però "que li fa pena i per aquest motiu el matarà".
  • En els missatges enviats al germà de la víctima assegura a quina escola va i diu que "a la sortida rebrà punyalades".

A més: El 28 de març els Mossos d'Esquadra van començar a investigar tres agressions sexuals més que s'haurien produït als lavabos del centre comercial Màgic.

  • Els Mossos estan investigant si aquests nous casos que han sortit a la llum podrien tenir relació amb el cas de la nena violada d'onze anys al mateix recinte.
  • Tot apunta que el modus operandi dels agressors seria semblant.
  • En un d'aquests nous casos que la policia està investigant la víctima també seria menor.