Societat
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN
Agressió sexual

Investiguen més agressions sexuals als lavabos del centre comercial de Badalona

Temps de lectura: 1 minut
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN

Els Mossos d'Esquadra investiguen tres agressions sexuals més que s'haurien produït als lavabos del centre comercial Magic, on una nena d'onze anys va ser presumptament agredida sexualment per sis menors

Què en sabem? Segons avança RTVE, la policia catalana estaria investigant més agressions sexuals grup als en els lavabos del centre comercial de Badalona.

  • Els Mossos estan investigant si aquests nous casos que han sortit a la llum podrien tenir relació amb el cas de la nena violada d'onze anys al mateix recinte. 
  • Tot apunta que el modus operandi dels agressors seria semblant.

En detall: En un d'aquests nous casos que la policia està investigant la víctima també seria menor. Es tracta d'una noia que en el moment dels fets, l'agost de l'any passat, tenia 16 anys. 

  • La víctima denuncia que un grup la va agredir i intimidar i tancar en un dels lavabos del centre comercial. El grup la va obligar a fer fel·lacions.

Previsions: Aquesta tarda està prevista una reunió entre Mossos d'Esquadra, Ajuntament de Badalona, els responsables del centre comercial i membres de l'Hospital Germans Trias i Pujol.

  • A més, demà un col·lectiu de mares ha programat una roda de premsa on denunciarà que almenys són tres agressions grupals les que s'han produït al centre comercial.