Societat
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO
Agressió sexual

Alves reconeix que va penetrar la denunciant, però que va ser una relació consentida

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO

L'exfutbolista del Barça Dani Alves ha reconegut aquest dilluns per primer cop davant de la jutgessa que va penetrar vaginalment la noia que després el va denunciar per haver-la violat a la discoteca Sutton de Barcelona.

Què en sabem? El futbolista brasiler ha assegurat que la relació va ser totalment consentida i que inicialment va mentir en les seves declaracions perquè estava "obsessionat" perquè la seva esposa no descobrís la infidelitat.

En detall: Alves ha declarat durant mitja hora a petició seva al jutjat i ha respost a totes les parts, segons fonts jurídiques.

D'on venim: El brasiler està a la presó de Brians 2 des del 20 de gener, quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte de violació a una noia de 23 anys a la discoteca de la capital catalana la nit del 30 de desembre. 

  • L'exfutbolista del F.C. Barcelona ha tornat a declarar el pròxim dilluns a petició seva per la presumpta agressió sexual que va cometre a la discoteca Sutton de la capital catalana. 

En profunditat: En les declaracions prèvies, Alves va arribar a canviar en diverses ocasions el seu testimoni, en contra de la víctima que va mantenir la mateixa declaració de principi a fi. 

  • En una de les declaracions, el futbolista va admetre que hi havia hagut relació sexual amb la presumpta víctima després d'haver-ho negat, però va afirmar que havien estat consentides.
  • La jutgessa no va donar credibilitat a aquesta declaració i va decidir enviar-lo a la presó pel risc de fugida.

Previsions: La defensa d'Alves preveu demanar la seva llibertat provisional en els pròxims dies.

  • En sortir de la Ciutat de la Justícia, ni l'advocada de la víctima ni el lletrat del futbolista han volgut fer declaracions a la munió de periodistes que els esperaven.
  • Fonts de la defensa s'han mostrat satisfetes amb la declaració "impecable" i "linealment coherent" del futbolista.
  • La instrucció de la causa està gairebé acabada i només falta l'exploració psicològica de la víctima, que la defensa d'Alves volia que la fes també un pèrit particular contractat per ell i que fos gravada amb vídeo.