Societat
Plantes a una llar
Foto: Plantes a una llar
Llar

Vols que les plantes et durin més? Utilitza taps de suro

Actualitzat: Divendres, 21 d'abril de 2023. 13:24
Temps de lectura: 2 minuts
Plantes a una llar
Foto: Plantes a una llar

Les plantes dins de casa no només són un element decoratiu important, sinó que també et permeten cuidar de la teva salut. És important mantenir les plantes correctament: regar-les quan sigui necessari, netejar-les i mantenir-les en llocs frescos i amb llum. T'expliquem un truc senzill, econòmic i fàcil perquè les teves plantes durin més temps i creixin més sanes i fortes. 

En detall: Taps de suro. Amb aquests petits objectes cilíndrics podràs aconseguir que les plantes de casa et durin més temps i creixin amb més força. 

  • Els taps de suro són objectes fàcils d'aconseguir i que no costen diners. Si compres una ampolla de vi, guarda el tap de suro. Serà el teu millor aliat a l'hora de cuidar les plantes de la teva llar. 

A la pràctica: Per aconseguir que les plantes floreixin amb força cal fer-ne un bon manteniment. Un dels passos més importants és aplicar fems o fertilitzants a la terra del test.  

  • Utilitza taps de suro com a fertilitzant. Trenca els taps en diferents trossos i enterra'ls amb la terra del test. 
  • Amb el pas del temps, es descompondran i serviran com a substrat a la planta. 
  • Amb aquest truc evitaràs l'aparició de floridures. 
  • A més, en ser un producte natural cuides millor la planta i ets més ecològic. 

En profunditat: Les plantes que estan a la llar tenen propietats molt beneficioses pels inquilins de les cases. Des de petites a grans i independent de l'estança on es trobin. 

  • Alguns dels beneficis que tenen és que refresquen l'ambient, purifiquen l'aire i absorbeixen la humitat i les males olors. 
  • A més, alguns estudis i professionals apunten que les plantes poden millorar l'estat anímic de les persones i ajuden a dormir millor.

Per acabar: Recorda que cada planta té els seus processos de manteniments i tractaments. Busca informació sobre la teva planta o consulta a professionals de la jardinera o botànica per fer la millor cura. 

Categoria: Societat