Societat
El youtuber Dallas Review
Foto: El youtuber Dallas Review | Youtube
Tribunals

Un jutge condemna el youtuber Dalas Review a pagar 12.000 euros al seu exsogre

Temps de lectura: 2 minuts
El youtuber Dallas Review
Foto: El youtuber Dallas Review | Youtube

Un jutge de Barcelona ha condemnat a Daniel Santomé, el youtuber conegut com a Dalas Review, a indemnitzar amb 12.000 euros al pare de la seva exparella, la també youtuber Miare's Project.  

Què en sabem? Segons el Diario.es, el tribunal no només ha condemnat a Dalas Rview a indemnitzar amb 12.000 euros al seu exsogre, també ha obligat al youtuber ha d'esborrar nou vídeos del seu canal de YouTube i a publicar quatre vídeos nous llegint la sentència que l'ha condemnat. 

El motiu: La sentència explica que Dalas va insultar en diferents vídeos al pare de la seva exparella de manera injustificada dient-li "maltractador" o "agressor de merda", entre d'altres blasfèmies. 

  • La justícia considera que el youtuber ha vulnerat l'honor i la imatge de la persona a qui ha proferit els insults. 
  • El youtuber també es va dirigir cap al seu exsogre dient-li "covard malalt, que està malament del cap" i es referia a la família de Miare com una “família de delinqüents”. 

D'on venim: La ruptura entre Dalas Review i Miare es va convertir en un espectacle públic i mediàtic. Els dos youtubers van protagonitzar un enfrontament ple d'insults i polèmiques, sobretot pel gos que compartien quan formaven parella. 

  • La justícia va ordenar que el gos se'l quedés la noia. Just en aquest context, Dalas va publicar una sèrie de vídeos en els quals insultava directament al pare de la seva exparella. 

A més, no és el primer procés judicial al qual s'enfronta. El youtuber va ser acusat d'abusos sexuals per una seguidora menor d'edat. Finalment, va ser absolt de tots els càrrecs, tot i que la Fiscalia li demanava cinc anys de presó. 

En detall: Dalas Review és un dels youtubers més seguits a la plataforma i compta amb una trajectòria de fa més de 10 anys. El seu canal acumula més de mil vídeos publicats i el segueixen més de 10 milions d'usuaris. 

  • El youtuber va començar la seva trajectòria centrant-se en contingut relacionat amb els videojocs. En els últims anys, s'ha centrat a generar polèmica amb altres influencers i a comentar polèmiques d'altres creadors de continguts.