Societat
Així ha quedat l'autobús incendiat a l'autopista de Navarra
Foto: Així ha quedat l'autobús incendiat a l'autopista de Navarra | Guàrdia Civil
Successos

Crema l'autobús de desenes de famílies que tornaven d'un partit de futbol

Actualitzat: Dissabte, 20 de maig de 2023. 19:07
Temps de lectura: 1 minut
Així ha quedat l'autobús incendiat a l'autopista de Navarra
Foto: Així ha quedat l'autobús incendiat a l'autopista de Navarra | Guàrdia Civil

Un autobús s'ha incendiat quan transportava 55 passatgers per l'autopista de Navarra (AP-15) aquest dissabte 20 de maig. 

En detall: SOS Navarra ha rebut l'avís de l'incendi a les 13.39 hores, quan el conductor de l'autobús ha aturat el vehicle en el quilòmetre 55 i els passatgers han pogut baixar, sense que s'hagi produït ferit.

  • L'autobús tornava d'un partit de futbol a Pamplona a la localitat d'Azagra i s'ha incendiat per causes que s'investiguen. Al vehicle es trobaven 55 persones, 27 d'elles menors d'edat que viatjaven amb els seus familiars,
  • Fins al lloc s'han mobilitzat els bombers del parc de Tafalla, patrulles de la Policia Foral, personal de carreteres i Guàrdia Civil, segons ha explicat fonts del Govern de Navarra.

A més: El foc s'ha estès cap a una zona de vegetació propera que ha estat extingit pels bombers forestals de Tafalla.

A partir d'ara: La Guàrdia Civil s'encarrega ara de la investigació de les causes de l'incendi i de la instrucció de les corresponents diligències.

Per acabar: Les autoritats han habilitat una zona segura fora de la via fins que, a les 14:45, els menors i familiars han continuat viatge en un altre autobús. 

Vídeo: La policia ha publicat imatges del succés a les xarxes socials.