Societat
Imatges de les xarxes del recinte Ciutat del Rock
Foto: Imatges de les xarxes del recinte Ciutat del Rock | Twitter
Festivals

Fang i inundacions al Primavera Sound a Madrid per la pluja

Temps de lectura: 2 minuts
Imatges de les xarxes del recinte Ciutat del Rock
Foto: Imatges de les xarxes del recinte Ciutat del Rock | Twitter

El Primavera Sound posa per primer cop el peu a Madrid. I sembla que ho fa amb l'equivocat. El festival ha suspès la primera jornada de concerts per la mala previsió meteorològica. 

Per què és important? El festival de música Primavera Sound celebrarà la seva primera edició a la Comunitat de Madrid. La jornada inaugural estava prevista per aquest dijous 8 de juny. 

Què en sabem? Els responsables del Primavera Sound han comunicat que suspenen la primera jornada del festival en terres madrilenyes. 

  • La mala previsió meteorològica és la culpable per no obrir les portes del recinte que ha d'acollir milers de persones per gaudir dels concerts com el de la cantant catalana Rosalía. 
  • Les inclemències meteorològiques de les darreres setmanes han afectat la preproducció del festival i la previsió adversa que s'espera per a aquest dijous, amb tempestes fortes a la tarda, han fet optar els impulsors del festival, l'Ajuntament i la Policia Local d'Arganda del Rey, municipi on se celebra el festival, per la suspensió per "motius de seguretat". 

Situació actual: L'esdeveniment tindrà lloc a la Ciutat del Rock. Ara mateix es troba plena d'aigua i amb el terra enfangat. Impossible per obrir les portes als milers d'assistents que esperen amb ànsies veure els seus artistes preferits. 

  • Diferents grues han estat tot el dimecres traient aigua i arreglant el terra ple de fang. 

Previsions: La cita es manté per a les altres dues jornades, la del divendres 9 de juny i la del dissabte 10, al mateix escenari de la Ciutat del Rock d'Arganda del Rey.

En detall: Les entrades de dia per a la jornada del dijous seran vàlides per al divendres o per al dissabte sense necessitat de fer gestions addicionals. Si no s'utilitzen, l'organització tornarà l'import de forma automàtica.

Categoria: Societat