Societat
Selectivitat
Foto: Selectivitat | Europa Press
Selectivitat 2023

Ja estan publicades les notes de la selectivitat 2023

Temps de lectura: 2 minuts
Selectivitat
Foto: Selectivitat | Europa Press

Les notes de la selectivitat 2023 ja estan publicades i es poden consultar a través del portal d'accés a la universitat amb l'identificador i la contrasenya personal de cada estudiant.

En detall: Cada estudiant pot descarregar el seu certificat particular amb les seves qualificacions.

Previsions: Des de demà dijous 22 de juny i fins al pròxim dilluns 26 de juny es podran demanar les revisions d'examen.

  • Aquesta opció permet obtenir una segona opinió sobre una correcció. S'hi poden acollir aquells estudiants que considerin que la nota obtinguda en algun dels exàmens no és acurada.
  • Els alumnes poden demanar una verificació de la qualificació o una nova correcció.
  • Els resultats de les revisions d'examen demanades es faran públics el pròxim 6 de juliol.

Verificació i nova correcció: La verificació de la nota implica que es revisin les qüestions formals és a dir comprovar que tots els apartats hagin estat corregits i que no hi hagi errades en el càlcul de la nota. En aquests casos la qualificació només pot ser igual o superior.

  • La nova correcció implica que un professor diferent de qui va fer la primera correcció revisi de nou les respostes i els continguts desenvolupats per l'estudiant. Si la segona nota és diferent de la primera es fa una mitjana entre ambdues per obtenir el resultat final. En aquest cas la nota obtinguda d'una nova correcció també pot ser inferior a la primera.

Tot i això, si la nota obtinguda no és l'esperada, hi ha camins i opcions alternatives per accedir al grau i la universitat desitjats.

Categoria: Societat
Etiqueta: selectivitat