Societat
Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Foto: Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Blanca Blay / ACN
Successos

Els Mossos investiguen la troballa d'un cadàver a un banc de Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Foto: Llums d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Blanca Blay / ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de la mort d'un home que ha aparegut aquest matí a primera hora al barri de la Vila Olímpica del Poblenou.

Què en sabem? A les 7:30, els agents han rebut un avís que alertava sobre la presència d'un cadàver en un banc d'una plaça ubicada a l'encreuament del carrer Llull i Joan d'Àustria, segons avançava el fotoperiodista Emili Puig i la periodista Ariadna Comas, i ha confirmat Principal.

Què diuen? Els Mossos han fet un breu comunicat on expliquen que l'home tenia signes de violència i la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ja treballa en el cas.

En detall: El banc on s'ha trobat la víctima es troba en una plaça, lleugerament elevada del nivell del terra, a la que s'accedeix per unes escales. L'home podria ser una persona sense sostre.

Visió global: Aquest dimarts, el jurat ha considerat culpable d'assassinat l'home detingut el 2020 per matar tres persones que vivien al carrer durant la pandèmia.

  • L'home, d'origen brasiler, va cometre els assassinats durant l'abril colpejant les seves víctimes amb objectes contundents mentre dormien. 
  • Vivia en una caravana aparcada a la urbanització.
Categoria: Societat