Societat
Submarinistes dels Mossos i un equip del GRAE dels Bombers treballen a la zona
Foto: Submarinistes dels Mossos i un equip del GRAE dels Bombers treballen a la zona | ACN
Successos

Troben un cadàver en un vehicle enfonsat al pas de barques de Miravet

Temps de lectura: 1 minut
Submarinistes dels Mossos i un equip del GRAE dels Bombers treballen a la zona
Foto: Submarinistes dels Mossos i un equip del GRAE dels Bombers treballen a la zona | ACN

Els equips d'emergències han localitzat aquest diumenge 21 de maig al matí un cadàver en un vehicle enfonsat al pas de barques de Miravet (Ribera d'Ebre).

En detall: Pels voltants de les 11.00, s'ha rebut l'avís que hi havia un cotxe submergit al riu Ebre a la zona de lo Pas de Barca, que connecta la C-12 amb la TV-3023.

  • Els Bombers de la Generalitat hi han enviat 12 dotacions terrestres amb la unitat subaquàtica del GRAE, que han descobert el cos sense vida d'una persona.
  • Els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat al lloc amb diverses patrulles i una unitat subaquàtica, que s'encarregarà de recuperar el cadàver i retirar el cotxe de l'aigua.

Hipòtesi: La causa de la defunció podria haver estat un accident, ja que el vehicle, mentre intentava fer servir el transbordador, hauria caigut a l'aigua amb el fatídic resultat d'una persona morta, segons Ebre Digital.

Context: El pas de barca de Miravet és un dels últims transbordadors fluvials que permet travessar el riu Ebre entre Miravet i la C-12 amb cotxe.

  • Format per dos llaguts units per una plataforma on caben fins a tres cotxes, funciona sense motor, aprofitant la força de l'aigua i la subjecció d'uns cables que travessen el riu de banda a banda.

A partir d'ara: La policia catalana està investigant ara les causes i com s'ha produït l'accident.

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos