Societat
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN
Agressió sexual

Detenen un noi per una agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic de Badalona

Temps de lectura: 1 minut
Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona
Foto: Imatge panoràmica del centre comercial 'Màgic' a Badalona | Magic BDN

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 23 anys per una agressió sexual a un menor de 13 anys al centre comercial Màgic de Badalona. 

Què en sabem? Segons El País, els fets van tenir lloc el passat 22 de juny al polèmic punt comercial de la ciutat del Barcelonès. 

  • El presumpte agressor s'hauria citat amb el menor al pàrquing. 
  • Membres del personal de seguretat de la instal·lació van trobar els dos implicats mentre feien una de les rondes de vigilància i van alterar la policia. 

En detall: El major d'edat i el menor haurien contactat a través de les xarxes socials i la pràctica sexual hauria estat consentida. 

  • El noi de 23 anys va ser detingut igualment perquè el menor implicat no té l'edat mínima per al consentiment sexual.
  • D'acord amb els Mossos, el jove va prestar declaració en seu policial i que va quedar en llibertat.

Context: El centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari de tres agressions sexuals múltiples en els darrers mesos. Els Mossos han desvinculat aquest darrer cas de les violacions ocorregudes fins ara.  

D'on venim: La policia catalana ha obert durant l’últim any vuit investigacions per vuit casos de violacions en grup comeses entre menors a Badalona (Barcelonès).

  • A principis de juny, els Mossos van celebrar una reunió extraordinària de la Taula Operativa Regional del Pla de Violències Sexuals per analitzar l'auge de casos d'agressions sexuals comeses en grup i per menors d'edat, especialment a Badalona.