Societat
L'icònic pont de Besalú
Foto: L'icònic pont de Besalú | Generalitat de Catalunya
Successos

Mor un home a Besalú en un ritual sexual amb corretges al coll i als genitals

Temps de lectura: 2 minuts
L'icònic pont de Besalú
Foto: L'icònic pont de Besalú | Generalitat de Catalunya

Un home de 66 anys va morir fa uns dies a Besalú mentre realitzava una perillosa pràctica sexual en solitari. El cadàver el van trobar aquest dimecres al matí en un terrat amb unes corretges lligades al coll i unes altres als genitals. 

Què en sabem? A falta de saber la causa exacta de la mort amb l'autòpsia, tots els indicis apunten que es tracta d'una mort accidental per asfíxia, segons El Punt Avui. 

  • El veí del municipi de la Garrotxa va morir fa uns 5 dies.
  • El seu fill i un vigilant municipal el van trobar nu, agenollat, amb les corretges citades i envoltat d'eines eròtiques i aparells d'autoestimulació sexual. 
  • La comitiva judicial i els Mossos que han fet la inspecció ocular conclouen que es tracta d'un acte masoquista. Ningú va poder ajudar-lo. 

En detall: A l'interior de la casa tenia més objectes i miralls, probablement destinats per a les pràctiques sexuals.

Visió global: Un precedent molt conegut d'una mort similar és la que va protagonitzar el diputat conservador anglès Stephen Milligan el 1994. L'home havia elaborat una sessió masturbatòria molt sofisticada i se'l va trobar amb una corda lligada al coll i als peus, i amb un tros de taronja a la boca.

  • També s’atribueix a l’autoasfíxia eròtica la causa de la mort de David Carradine, l’actor que es va fer famós com a protagonista de la sèrie Kung Fu.
  • El van trobar el 2009 en un luxós hotel de Bangkok despullat i penjat d'una corda enganxada a un armari. Es va concloure que havia mort per accident amb la pràctica de limitar l’accés d’oxigen al cervell per incrementar el plaer.
Categoria: Societat
Etiqueta: Accident