Societat
Dos policies de l'Hospitalet de Llobregat
Foto: Dos policies de l'Hospitalet de Llobregat | @SplCme
Violència de gènere

Un home mata la seva parella a l'Hospitalet empentant-la dalt a baix

Temps de lectura: 1 minut
Dos policies de l'Hospitalet de Llobregat
Foto: Dos policies de l'Hospitalet de Llobregat | @SplCme

Nou assassinat masclista a Catalunya. Un home ha ingressat a presó provisional sense fiança acusat de matar aquest dijous la seva parella a l'Hospitalet de Llobregat.

Què en sabem? La dona es va precipitar des del balcó de casa seva i va morir a causa de les greus lesions, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

  • El jutjat de violència sobre la dona de l'Hospitalet investiga el cas com un homicidi consumat i ha suspès la potestat del detingut sobre el fill que tenia amb la víctima. 
  • El magistrat també li prohibeix comunicar-se amb el fill i va atorgar la custòdia a un familiar.
  • No hi havia antecedents judicials entre la parella.

Context: 6 dones han estat assassinades per la violència masclista aquest 2023 a Catalunya. L'últim crim es va produir a Cornellà de Llobregat fa només unes setmanes, l'11 de juny, quan un home va apunyalar la seva dona, de 39 anys.

On demanar ajuda?  Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.

Categoria: Societat