Societat
Teachflix
Foto: Teachflix | Captura de pantalla de Teachflix
Educació

Teachflix, el Netflix per a professors amb vídeos per fer servir a classe

Temps de lectura: 2 minuts
Teachflix
Foto: Teachflix | Captura de pantalla de Teachflix

Teachflix és el Netflix per a mestres. Es tracta d'una plataforma gratuïta que ofereix contingut audiovisual per a classes d'infantil, primària i secundària.

Per què és important? Utilitzar vídeos per acompanyar la teoria impartida a l'aula sempre és una eina que ajuda a diversificar les fonts d'aprenentatge i a adquirir millor els coneixements. Si bé, amb la gran quantitat de material disponible a internet és difícil destriar.

Què en sabem? Teachflix és gratuïta i en accedir-hi permet escollir el nivell educatiu i la matèria de la qual es vol trobar contingut.

  • Aleshores, apareixen tot un seguit de vídeos explicatius aprovats per docents sobre diferents temàtiques de la matèria.

En detall: El contingut està en diferents idiomes, inclosos l'anglès i el castellà.

  • Els vídeos han passat un filtratge i Teachflix garanteix que tots són educatius i aptes per a l'aula.

@enticada2.0 TEACHFLIX 👩🏼‍🏫🎬 La versión de Netflix para docentes! #foryou #teacher #maestro #parati #teachersoftiktok #maeta #maestrosdetiktok #paginasutiles #viral ♬ COCO LOCO - Maluma

A més, entre la gran quantitat de vídeos disponibles també n'hi ha d'interactius que plantegen activitats per als estudiants i donen idees als mestres per a classes pràctiques.

A Catalunya: La plataforma Edu365.cat fa anys que ofereix recursos per a professors: jocs, vídeos i moltíssim més per aprendre activament.

  • Les activitats, a part de cobrir el currículum de matèria, també ofereixen coneixements sobre civisme i societat, com ara informació sobre el ciberassetjament i com reaccionar davant d'aquest.

Previsions: L'educació canvia i evoluciona amb els nous temps i s'adapta als nous recursos disponibles, per això, la introducció de les tecnologies com Teachflix i Edu365 a l'aula és un tema clau a abordar i amb què treballar.

Categoria: Societat
Etiqueta: Educació