Societat
Platja Sant Pere Pescador
Foto: Platja Sant Pere Pescador | Submarinisme Costa Brava
Turisme

Aquesta és la platja més gran de la Costa Brava: és tranquil·la i espaiosa

Temps de lectura: 3 minuts
Platja Sant Pere Pescador
Foto: Platja Sant Pere Pescador | Submarinisme Costa Brava

La Costa Brava és un dels litorals amb més encant del mar Mediterrani. Està ple petites cales de sorra fina i amagades en un impressionant paisatge, però també hi ha llargues platges espaioses on podràs desconnectar. Una d'aquestes és la platja de Sant Pere Pescador, la més llarga de tot el golf de Roses.

En detall: La Costa Brava és la part del litoral de Catalunya que va des de la població de Blanes fins a Portbou, a la frontera amb França. Ocupa un recorregut de 214 quilòmetres.

Com és la platja de Sant Pere Pescador?

La platja de Sant Pere Pescador, amb més de 6 quilòmetres de sorra i dunes, és la platja més gran de tot el golf de Roses.

  • És una platja molt extensa i, per tant, ens trobem espai per poder fer tota mena d'activitats. De fet, hi ha una zona reservada exclusivament per fer esports aquàtics. 
  • I és que en aquesta platja té lloc una de les proves del campionat mundial de windsurf.
  • La platja també disposa de zones per als nudistes.

A més: No t'oblidis de dur les ulleres de bussejar, ja que segurament podràs gaudir de molta vida marítima sota l'aigua. 

Altres activitats a prop de la platja de Sant Pere Pescador

La platja de Sant Pere Pescador està situada en una zona de gran bellesa natural perquè a l'altra banda de la desembocadura del riu Fluvià trobem els Aiguamolls de l'Empordà.

  • És de fàcil accés amb cotxe, per la carretera que va des de l'Escala a Sant Pere Pescador i, a més, disposa d'algunes zones de pàrquing.
  • També es pot accedir a peu des dels càmpings que es troben a prop de la sorra.

En detall: Els Aiguamolls de l’Empordà són un dels espais naturals de Catalunya en què s’observa una major varietat d’espècies animals.

  • Els ocells fan dels Aiguamolls el seu refugi i el lloc de descans i en són més de 300 espècies, moltes d’elles protegides i d’una gran bellesa.
  • Per poder realitzar la visita als itineraris cal sol·licitar dia i hora trucant al Centre d’Informació 972 45 42 22, o bé per correu electrònic [email protected] 

Com anar a la platja de Sant Pere Pescador?

La platja comprèn des de la desembocadura del riu Fluvià, on trobem també la platja Can Martinet i la Gola del Fluvià, fins a la desembocadura del riu Vell, juntament amb la platja de El Riuet, amb Sant Martí d'Empúries.

  • La manera per accedir a la platja és a través de la carretera GIV-6303, que és la més propera a la platja.
  • Per arribar, el més habitual és anar caminant o amb cotxe.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat