Societat
Dani Alves
Foto: Dani Alves | EFE
Agressió sexual

Processen Dani Alves per violació i li imposen una indemnització de 150.000 €

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves
Foto: Dani Alves | EFE

El Jutjat d'Instrucció número 15 de Barcelona ha tancat la investigació contra el jugador de futbol, Dani Alves, i conclou que existeixen indicis de violació a una noia de 23 anys als lavabos de la discoteca Sutton de Barcelona.

Per què és important? Després de més de sis mesos d'investigacions, la jutgessa ha acordat el processament per presumpta agressió sexual amb accés carnal. L'exjugador es troba així a un pas de judici.

Què en sabem? Segons ha avançat el Periodico, la magistrada considera que existeixen indicis racionals de criminalitat contra ell.

  • L'exjugador de futbol ha estat convocat el proper dimecres i compareixerà davant del jutjat, on es comunicarà el processament i tindrà l'oportunitat de realitzar una nova declaració, la tercera des que va ser detingut el 20 de gener.
  • Segons ha pogut saber Principal, la magistrada també li imposa una indemnització de 150.000 euros per responsabilitat civil, és a dir, una fiança.

Previsions: Si la defensa no recorre la interlocutòria, el sumari passarà del jutjat a l'Audiència de Barcelona i el fiscal i l'advocada de la víctima hauran de presentar el seu escrit d'acusació.

  • Llavors, la defensa plantejarà els seus arguments i, finalment, el tribunal fixarà la data pel judici.

Context: Alves és a la presó de Brians 2 des del 20 de gener, quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra acusat d'un delicte de violació a una noia de 23 anys la matinada del 30 de desembre.

  • La denunciant ha mantingut la seva versió i a més, coincideix amb les proves que s'han presentat en el cas judicial. 
  • Per la seva banda, Alves ha donat fins a tres versions diferents i va passar de dir que no coneixia a la víctima a explicar que va ser una "relació consentida".
  • La defensa del jugador ha intentat que Alves sortís de la presó, però el 12 de juny l'Audiència de Barcelona va confirmar la presó provisional per l'ex del Barça.
Categoria: Societat