Societat
Water World
Foto: Water World | Twitter / @waterworldparc
Oci

Els millors parcs aquàtics de la Costa Brava: entrades des de 10 euros

Temps de lectura: 3 minuts
Water World
Foto: Water World | Twitter / @waterworldparc

La Costa Brava és un destí perfecte per gaudir de les magnífiques cales i platges de la costa catalana, tot i això, també hi ha moment per gaudir amb els més petits de la família i un bon pla per fer-ho és amb els parcs aquàtics.

En detall: Els parcs són el pla perfecte per combatre la calor amb els infants i a la Costa Brava hi ha diversos amb instal·lacions per a totes les edats. Et deixem algunes propostes.

Aquabrava, Roses

Aquest famós parc aquàtic de la Costa Brava consta de 19 atraccions diferents que inclouen tobogans, piscines i rius artificials per simular baixades de riu més arriscades i atractives.

  • L'Aquabrava té diverses zones exclusives per a nens i nenes com Pirate Island, amb un espectacular vaixell pirata i Tropic Island, amb mini tobogans o jocs d'escalada.

A més: La zona està envoltada amb una gran presència de vegetació, i per això es pot gaudir d'una zona per relaxar-se enmig de la natura on també es troben els restaurants, bars i botigues.

Preus: Les tarifes varien segons l'estatura o edat:

  • Més d'1,20 metres: 38€/ dia o 32€ a partir de les 15:00
  • Menys d'1,20 metres i més de 65 anys: 22€/dia o 18€ a partir de les 15:00.

Water World, Lloret de Mar

A la sortida del centre de Lloret de Mar es troba Water World, el parc aquàtic més gran de Catalunya.

  • Té una àmplia oferta d'atraccions per a totes les edats, com tobogans d'aigua, piscines d'onades i jacuzzis. Els més atrevits poden gaudir del seu famós tobogan de 40 metres d'alçada.
  • El parc no para de créixer. De cara a l'any vinent, el parc preveu obrir una nova piscina infantil amb set nous tobogans i d'aquí a dos anys preveu tenir el tercer tornado de doble hèlice que hi ha en el món i el primer a Europa.

Preus: L'entrada pels més alts d'1,20 metres té un cost de 37 euros i pels de menys, 21 euros.

Aquadiver, Platja d'Aro

Aquadiver té atraccions per a totes les edats: piscina d'onades, d'hidromassatges, per a nens o zona de jocs i pícnic. També ofereix servei de lloguer de cadies, casetes, dutxes, botigues, restaurants i socorrisme.

Preus: L'entrada pels més alts d'1,20 metres té un cost de 37 euros i pels de menys, 21 euros.

Parc aquàtic al mar, Empuriabrava

Si vols passar el dia a la platja, però gaudir de les atraccions amb els més petits, també ho pots fer a Empuriabrava. Allà hi trobaràs uns inflables dins de l'aigua, a la platja.

  • Es troba a la gran Platja d'Empuriabrava i compta amb un gran conjunt d'inflables situats a pocs metres de la platja. Tobogans, trampolins, zones de jocs amb obstacles i moltes plataformes inflables, totes elles connectades.

Preus: Forma part de l'empresa Aquamar Cemm i el preu de les entrades varia entre 6 euros per mitja hora i els 25 euros per tot el dia complet.

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat
Etiquetes: Girona Escapada