Societat
Cala Canyet
Foto: Cala Canyet | Visita Costa Brava
Turisme

És tranquil·la i poc coneguda: la platja de la Costa Brava que no et pots perdre

Temps de lectura: 2 minuts
Cala Canyet
Foto: Cala Canyet | Visita Costa Brava

La Costa Brava és un dels litorals amb més encant del mar Mediterrani. La combinació de llargues platges de sorra fina i les petites cales amagades entre penya-segats, fan d'aquesta part de la costa catalana una de les més visitades del territori. Una de les cales que no et pots perdre és Cala Canyet.

Què en sabem? La Costa Brava és la part del litoral de Catalunya que va des de la població de Blanes fins a Portbou, a la frontera amb França. Ocupa un recorregut de 214 quilòmetres.

Com és la cala Canyet?

Una de les cales poc conegudes de la Costa Brava i amb molt d'encant és la Cala Canyet.

En detall: Aquesta Cala és de sorra gruixuda i disposa d'una petita superfície de sorra situada al final d'una mena de passadís llarg i peculiar que formen les roques.

  • De fet, aquest camí separa la cala de la platja. En un dels seus extrems té un vell amarratge i a l'altre extrem trobem una zona d'esculls molt recomanable pels amants de l'snorkel i el submarinisme. 
  • En aquesta cala no trobarem serveis, però la seva ubicació entre els penya-segats és única i val la pena visitar-la.

A més: La cala està flanquejada, a llevant, per la punta de Canyet, una formació rocallosa completament coberta de pins fins a la vora del mar.

  • A ponent es troben els esculls de Canyet, un grup de roques que s’endinsen en el mar units per un seguit de curiosos ponts de pedra.
  • A l’altre costat dels esculls hi ha la platja del senyor Ramon, també coneguda com la Corcollada. Tota aquesta zona és idònia per a la pràctica del busseig.

Com arribar a Cala Canyet?

La cala forma part del municipi de Santa Cristina d'Aro, però per accedir cal fer-ho a través de la carretera de Sant Feliu de Guíxols a Tossa de Mar. La cala està relativament apartada i cal anar per la urbanització Rosamar, on podràs deixar el cotxe. A l'estiu el pàrquing s'ha de pagar. 

Plans similars: Et proposem altres escapades espectaculars que pots fer a Catalunya:

Categoria: Societat