Societat
Horrorland Park
Foto: Horrorland Park | Horrorland Park / Instagram
Esdeveniment

Rècord al càsting d'Horrorland per una edició terroríficament especial

Temps de lectura: 2 minuts
Horrorland Park
Foto: Horrorland Park | Horrorland Park / Instagram

Compte enrere per la famosa Horrorland que celebrarà aquest any la seva cinquena edició. Els càstings per trobar els pitjors monstres i terrorífics personatges ja estan en marxa.

Què sabem? Artistes preparats per encarnar la por, familiaritzats amb el terror i la improvisació, persones dedicades a fer ensurts, i personal per a les botigues, la restauració, els accessos i la neteja.

  • L'organització busca 240 persones i ha rebut un total de 600 candidatures, fins i tot algunes de fora de Catalunya. Es tracta d'un rècord amb què començar a celebrar aquest cinquè aniversari.

En detall: Les proves per triar personal es faran entre aquest dilluns 18 de setembre i el pròxim diumenge 24 de setembre al recinte del parc aquàtic Illa Fantasia a Vilassar de Dalt.

  • El volum de candidatures és el que ha portat els organitzadors a fer dos dies de càsting en comptes d'un, com en edicions passades.

Una edició especial: El pròxim 12 d'octubre començarà la cinquena edició de l'Horrorland que durarà fins al 18 de novembre i que tindrà lloc al mateix parc aquàtic que les proves. És la tercera edició que se celebra aquí.

  • L'esdeveniment tindrà "tres atraccions noves, dos Hunted House i un Extreme House, i tres espectacles nous a l'escenari principal".
  • Una de les novetats és una atracció especial pel cinquè aniversari: "Un recull de tots els personatges i moments èpics i que explicarà el camí que seguirà a partir d'ara Horrorland", ha dit David Moreno, el director d'Horrorland.

Què és? Horrorland és el primer Scream Park del sud d'Europa, i tracta d'un format que arrasa als Estats Units i que es basa a portar el terror i la por a un altre nivell, a una plena experiència.

  • Atraccions, ambientació, gran esdeveniment, Horrorland és un parc d'atraccions de malson.

Categoria: Societat
Etiquetes: Parcs Teatre