La Jungla
Gira 'Tindercat'
Foto: Gira 'Tindercat' | La Bombilla Media
Televisió

'Tindercat' fa el salt a TV3 i obre el càsting de 'Clímax', el primer dating digital en català

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Gira 'Tindercat'
Foto: Gira 'Tindercat' | La Bombilla Media

Després de l'èxit de Tindercat a Twitter Spaces i una multitudinària gira en forma d'espectacle per les principals festes majors de Catalunya, arriba Clímax a EVA, la nova marca de continguts juvenils de TV3. El nou dating show de 3Cat serà una barreja d'emocions i safareig, entenent l'amor no romantitzat des de la diversitat.

D'on venim: Tindercat va revolucionar Twitter (l'actual X), reunint a centenars d'adolescents i joves a cada espai del format desenvolupat per l'equip de La Bombilla Media. Resultat de l'èxit que va suposar a les xarxes socials, Tindercat també va saltar a les principals festes majors de Catalunya amb l'objectiu de trobar l'amor des d'una perspectiva divertida i diversa.

En detall: Clímax és un dating show juvenil i en directe desenvolupat per La Bombilla Media, creadors del revolucionari Tindercat. Amb l'aval de la notorietat que ha suposat l'impacte de Tindercat entre el públic adolescent i jove, els seus creadors s'uniran a EVA per crear Clímax, el primer dating show exclusiu per a l'entorn digital de la plataforma 3Cat.

  • EVA ja ha fet una crida per trobar els protagonistes de Clímax mitjançant les xarxes socials, amb un càsting obert per a joves d'entre 18 i 30 anys que vulguin trobar l'amor o, simplement, conèixer gent.

Què en sabem: Segons la informació a la qual ha tingut accés Principal en exclusiva, el primer programa de Clímax comptarà amb dos coneguts influencers catalans en directe que mantindran dues cites diferents.

  • A més, Clímax comptarà cada setmana amb influencers catalans que faran de Cupidos convidats i sacsejaran la participació en directe de l'audiència.

En profunditat: Clímax s'estrenarà a principis d'octubre, concretament, el primer diumenge del mes si no hi ha canvis, tal com ha pogut conèixer Principal. L'innovador format jove s'emetrà cada diumenge a la nit en directe al Twitch d'EVA, però també compartirà contingut a YouTube, TikTok i Instagram.

  • L'espai serà presentat pel Gerry, la Carla i el Ramon, els mateixos conductors que el Tindercat, que rebran cada diumenge a una persona protagonista amb ganes de trobar l'amor.
  • Cada nit, a la persona protagonista se li presentaran tres perfils anònims, mantenint l'esperit de les cites a cegues, i s'haurà d'arriscar amb qui vol fer face reveal per tenir una cita presencial, sense ni tan sols poder parlar-hi inicialment.
  • És més, durant la primera part del programa, serà l'entorn de les persones qui parli per elles, sense que la persona protagonista pugui parlar directament amb les persones pretendents. D'aquesta manera, la persona protagonista podrà parlar amb les seves mares, veure com d'ordenades estan les seves habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves històries destacades a Instagram.