Societat
Policia Nacional
Foto: Policia Nacional | Policia Nacional
Agressió sexual

Detenen un capellà a Màlaga per agredir sexualment, sedar i gravar diverses dones

Temps de lectura: 1 minut
Policia Nacional
Foto: Policia Nacional | Policia Nacional

Detingut un capellà a Vélez-Màlaga (Màlaga) per agredir sexualment a diverses dones. 

Què en sabem? La policia nacional ha detingut a un home, un capellà de 33 anys, per presumptament agredir sexualment a diverses dones a les quals sedava i gravava mentre abusava d'elles. 

  • De moment, s'han pogut identificar cinc víctimes, però els investigadors de la policia no descarten l'aparició de més víctimes. 
  • Segons la policia, la majoria de les dones no eren conscients que havien estat víctimes d'un delicte sexual. 

En detall: Les dones que han estat víctimes del religiós formaven part del seu cercle d'amistats. Les agressions s'han produït en diferents anys i localitats. 

Situació actual: El detingut ha ingressat a presó i està acusat de quatre agressions sexuals i cinc delictes contra la intimitat. 

Context: La investigació es va iniciar el passat mes d'agost, quan una dona va denunciar a la policia que va trobar al domicili que compartia amb la seva parella sentimental un disc dur amb fotografies i vídeo on apareixien dones seminues, adormides o sota els efectes d'algun sedant mentre que un home els hi realitzava pràctiques sexuals. 

  • La dona va fer una còpia del disc dur i gràcies al material aportat per la denunciant, la policia va poder identificar diferents víctimes. 
  • Els agents van descobrir que les agressions sexuals s'havien dut a terme de manera continuada en diferents anys i localitats, en ocasió de viatges de grups d'amics, entre els quals hi havia l'arrestat.