Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Detenen un home fugit a Tarragona per tràfic de persones i explotació laboral

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han arrestat a un home fugit a Tarragona que presumptament es lucrava amb el tràfic d'éssers humans i els explotava laboralment a Lió (França).

Què en sabem? Segons informa la policia catalana en un comunicat d'aquest dijous 5 d'octubre, el detingut presumptament utilitzava l'excusa d'oferir treball a immigrants en situació de necessitat, a través del qual es lucrava, cometia frau contra hisenda i blanquejava els guanys.

Al detall: El van detenir en un operatiu amb la policia de Lió arran d'una Ordre Europea de Recerca emesa pel Tribunal de Justícia de Lió, que va iniciar una recerca a Tarragona per mandat del Jutjat d'Instrucció 3 de Reus per la suposada presència de l'investigat en la zona.

  • Investigadors dels Mossos i de la Direction de la Coopération Internationale de Sécurité francesa van localitzar al presumpte traficant i explotador, que vivia en Montbrió (Baix Camp) i regentava un local comercial a Cambrils (Baix Camp).

Per acabar: El 27 de setembre el van detenir i van fer diverses entrades i registres en els immobles, van trobar indicis presumptament relacionats amb l'activitat delictiva i l'endemà va passar a disposició judicial davant el Jutjat d'Instrucció 3 de Reus i el Tribunal de Justícia de Lió va emetre una ordre de lliurament.

Categoria: Societat