Societat
El tren on s'ha trobat el cadàver d'Álvaro Prieto
Foto: El tren on s'ha trobat el cadàver d'Álvaro Prieto | EFE
Successos

Una càmera va gravar Álvaro Prieto al sostre del tren on s'ha trobat el seu cos

Temps de lectura: 2 minuts
El tren on s'ha trobat el cadàver d'Álvaro Prieto
Foto: El tren on s'ha trobat el cadàver d'Álvaro Prieto | EFE

Una càmera de videovigilància propera a l'estació de Santa Justa de Sevilla (Andalusia) va gravar el jove desaparegut sobre el sostre del tren on s'ha trobat el seu cadàver. 

Per què és important? Aquest passat dilluns, un equip de TVE va localitzar un cadàver entre dos vagons d'un tren quan feien un directe des de l'estació on es va veure per últim cop el jove futbolista el passat 12 d'octubre.

  • Hores més tard, la policia va confirmar que el cos que es trobava entre els dos vagons del tren era del noi desaparegut. 

Què en sabem? L'última notícia sobre el dramàtic cas de la desaparició del jove futbolista cordovès és que una càmera d'una gasolinera pròxima a l'estació sevillana va enregistrar a Álvaro Prieto pujat al sostre del tren on s'ha trobat el seu cadàver. 

  • Així ho ha confirmat el delegat del govern espanyol a Andalusia, Pedro Fernández, que ha explicat que "tots els indicis" apunten que el noi va patir una descàrrega elèctrica quan va tocar amb les mans la catenària. 
  • El contacte d'una persona amb la catenària provoca una descàrrega elèctrica d'una intensitat molt elevada de corrent. 
  • Després d'electrocutar-se al sostre del tren, el jove hauria caigut al forat que hi ha entre els dos vagons, lloc on es va trobar el seu cadàver. 
  • "La posició del cadàver no té sentit si no és des de la part de dalt del tren. A falta de l'autòpsia, aquests són els indicis", ha explicat Fernández.

En profunditat: La investigació segueix oberta i encara s'ha d'esclarir que hi feia el jove en mig de les vies del tren i sobre un dels vagons. 

  • Renfe va anunciar que el tren on va aparèixer el cadàver no es movia des del passat agost i que just aquest dilluns, feia un maniobres sense passatgers.