Societat
El Samur aten a Vidal-Quadras
Foto: El Samur aten a Vidal-Quadras | Samur
Successos

Disparen un tret a la cara a Aleix Vidal-Quadras en ple carrer de Madrid

Actualitzat: Dijous, 9 de novembre de 2023. 18:23
Temps de lectura: 1 minut
El Samur aten a Vidal-Quadras
Foto: El Samur aten a Vidal-Quadras | Samur

L'expresident del PP de Catalunya i un dels fundadors de Vox, Aleix Vidal-Quadras, ha estat traslladat a l'hospital després de rebre un tret a la cara en ple carrer de Madrid.

Els fets: L'exlíder del PP, de 78 anys, ha rebut un tret aquest dijous al migdia al carrer Núñez de Balboa, al barri madrileny de Salamanca, segons ha informat fonts policials.

  • L'Hospital Gregorio Marañón, on es troba ingressat, ha explicat que està "estable i sense risc vital". Vidal-Quadras presenta una doble fractura mandibular i que haurà de ser intervingut quirúrgicament.

Què esperar? La Policia busca una persona que ha fugit en una moto amb un casc negre després de disparar-lo. Més tard, els agents han trobat a Fuenlabrada una motocicleta cremada, i s'està investigant si es tracta de la utilitzada per l'autor del tret.

  • Fonts policials han informat a EFE que la investigació va a càrrec de la unitat d'homicidis i es valora la hipòtesi que el tiroteig hagi estat un encàrrec a un "professional" en una acció "planificada".

Categoria: Societat
Etiquetes: Successos Madrid PP