Societat
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO
Agressió sexual

La víctima de Dani Alves demana 12 anys de presó per a l'exfutbolista

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves en una fotografia d'arxiu
Foto: Dani Alves en una fotografia d'arxiu | CONTACTOPHOTO

L'advocada de la jove que va denunciar Dani Alves per violar-la el passat 30 de desembre ha reclamat 12 anys de presó per a l'exfutbolista.

Per què és important? L'acusació particular de la dona demana per al futbolista la pena màxima del delicte d'agressió sexual sense comptar possibles agreujants, 12 anys de presó.

Què en sabem? L'advocada Ester García ha presentat aquest dimarts el seu escrit d'acusació pel judici que se celebrarà a l'Audiència de Barcelona i que encara no té data.

  • La Fiscalia, que ja va presentar el seu escrit, reclama en aquesta mateixa causa una condemna de nou anys de presó per la presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona.
  • A la pena de presó que demana la Fiscalia cal afegir-hi una mesura de llibertat vigilada de 10 anys i una indemnització de 150.000 euros per a la víctima.

Previsions: Després de l'escrit d'acusació de la Fiscalia i de l'advocada de la denunciant, ara és el torn de la defensa de l'exfutbolista, que haurà de presentar un escrit en els propers dies.

D'on venim? Dani Alves és a presó preventiva des del 20 de gener passat i ha canviat dos cops d’advocat.

  • Va ser denunciat per agressió sexual per una noia de 23 anys que el va acusar d'haver-la violat en el lavabo d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del 30 de desembre.
  • La denunciant ha mantingut la seva versió i a més, coincideix amb les proves que s'han presentat en el cas judicial.
  • Per la seva banda, Alves ha donat fins a tres versions diferents i va passar de dir que no coneixia a la víctima a explicar que va ser una "relació consentida".
  • La defensa del jugador ha intentat que Alves sortís de la presó, però el 12 de juny l'Audiència de Barcelona va confirmar la presó provisional per l'ex del Barça.
Categoria: Societat