Societat
Dani Alves
Foto: Dani Alves
Cas Alves

Nova versió d'Alves: Ara diu que estava perjudicat pel consum d'alcohol

Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves
Foto: Dani Alves

Ja són cinc les versions que Dani Alves ha donat sobre els fets que van tenir lloc el 31 de desembre a una discoteca de Barcelona i pels quals se l'acusa de violar una noia.

Per què és important? L'exblaugrana està acusat presumptament d'agredir sexualment a una jove a la discoteca Sutton de Barcelona.

Què en sabem? Segons ha publicat el diari Ara, Alves argumenta ara que la nit del 31 de desembre estava greument perjudicat pel consum d'alcohol.

  • Tal com indica la versió de l'exblaugrana, estar sota els efectes de l'alcohol va fer que no fos conscient dels seus actes.
  • De fet, segons l'esmentat rotatiu, la dona de l'exfutbolista, Joana Sanz, declararà al judici a petició de la defensa per explicar que Alves va arribar begut a casa la matinada del dia dels fets.

En detall: Alves ha donat fins a cinc versions diferents dels fets i en cap d'elles els testimonis havien dit que el jugador de futbol anés begut.

  • Les versions del futbolista han passat per negar que conegués a la víctima fins a admetre que havia mantingut relacions sexuals amb ella, però sempre amb consentiment.
  • Fins i tot va arribar a explicar que no van mantenir relacions sexuals amb penetració, sinó només sexe oral. Tot i això, les proves biològiques realitzades a la jove van demostrar que no va ser així.

Què esperar? El judici al futbolista Dani Alves començarà el pròxim 5 de febrer a l'Audiència de Barcelona.

  •  Alves s'enfronta a la petició de la Fiscalia d'una condemna de 9 anys de presó.
  • L'acusació particular de la denunciant reclama 12 anys de presó pel futbolista.

D'on venim? El brasiler és a presó preventiva des del 20 de gener de 2023 i ja ha canviat fins a dues ocasions d'advocat. 

  • La denunciant ha mantingut la seva primera versió i a més, coincideix amb les proves que s'han presentat en el cas judicial.
  • Per la seva banda, Alves ha donat fins a cinc versions diferents i va passar de dir que no coneixia a la víctima a explicar que va ser una "relació consentida".
  • La defensa del jugador ha intentat que Alves sortís de la presó, però el 12 de juny l'Audiència de Barcelona va confirmar la presó provisional per l'exjugador del Barça.
Categoria: Societat