Societat
Guàrdia Civil
Foto: Guàrdia Civil
Successos

Venjança mortal per una estafa amorosa: Maten tres germans a Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Guàrdia Civil
Foto: Guàrdia Civil

Un deute per una estafa amorosa. Aquesta és la principal hipòtesi amb què treballa la Guàrdia Civil sobre la mort dels tres germans trobats a Morata de Tajuña, Madrid.

La hipòtesi: La Guàrdia Civil estudia la venjança per un deute relacionat amb una estafa amorosa com a principal hipòtesi dels assassinats dels tres germans d'edat avançada.

  • L'entorn de la família explica que fa almenys cinc anys que les germanes havien contactat amb dos suposats militars, amb els quals van establir una relació a distància.
  • Un dels presumptes militars els va informar que l'altre havia mort i que necessitava una quantitat important de diners per poder cobrar una herència.
  • Des de llavors, una de les germanes va començar a enviar diners a un compte que els va facilitar el militar.
  • Els amics i familiars les van alertar que podria tractar-se d'una estafa amorosa, però les germanes ho negaven i van començar a endeutar-se per seguir enviant diners.

Amb tot, els investigadors creuen que les germanes podrien haver demanat diners a la persona equivocada, qui ha volgut liquidar el deute acabant amb les seves vides.

  • De fet, els veïns i les veïnes expliquen que fa un temps un home es va presentar a casa dels germans amb un matxet per exigir que li tornessin els diners.

Els fets: Les víctimes mortals són tres germans, dues dones i un home, d'entre 70 i 80 anys.

  • Els veïns van alertar fa uns dies a l'Ajuntament de la localitat que feia un mes que no veien els germans, molt coneguts al municipi per participar en moltes activitats socials i culturals.
  • Per això, aquest dijous la Guàrdia Civil va fer una entrada al domicili, amb autorització judicial, i van trobar els tres cadàvers.

En detall: Les dues dones feia uns quants anys que eren jubilades i el germà patia una discapacitat.

  • La casa on els van trobar era la seva segona residència. Tenien altres habitatges a Espanya, que podrien haver venut per satisfer les peticions del suposat amant o dels deutors.

Què esperar? El jutge de guàrdia ja ha autoritzat l'aixecament dels cadàvers, als quals se'ls farà l'autòpsia per conèixer les causes de la mort.

Categoria: Societat