Societat
Guàrdia Civil
Foto: Guàrdia Civil
Crim

La Guàrdia Civil deté un home pel triple crim de Morata de Tajuña

Actualitzat: Dilluns, 22 de gener de 2024. 10:55
Temps de lectura: 2 minuts
Guàrdia Civil
Foto: Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut un home relacionat amb l'assassinat dels tres germans trobats morts la setmana passada en un habitatge de Morata de Tajuña, a Madrid, segons Europa Press.

Situació actual: Segons la Ser, el detingut s'ha entregat voluntàriament a Arganda del Rey, Madrid, cap a les 00:30 d'aquest dilluns.

  • Es tracta d'un home pakistanès de 42 anys a qui la policia ja buscava. Tot apunta que l'home hauria deixat prestat 60.000 euros a les dues germanes, uns diners que elles no haurien tornat. Fa un mes, el detingut va estar implicat en un intent d'agressió amb un martell a les dues dones per no haver tornat els diners.
  • A més, el detingut hauria viscut fa un temps a la casa on residien els tres germans assassinats, i per això encara tindria les claus del recinte. Fet que concorda amb el fet que ni finestres ni portes estiguessin forçades quan la policia va entrar a l'habitatge.

La investigació: La Guàrdia Civil va trobar divendres una pistola de fogueig simulada a l'habitatge on van trobar dijous els cossos.

  • Els agents creuen que van adquirir la pistola per defensar-se d'aquesta i altres persones que els havien amenaçat.
  • Fonts de la investigació indiquen a Europa Press que les indagacions se centren en l'entorn proper de les víctimes, que havien demanat diners a molts veïns.
  • I és que ni portes, ni panys estaven forçats quan van entrar els agents. A més, les persianes i les finestres estaven tancades.

Els fets: La Guàrdia Civil estudia la venjança per un deute relacionat amb una estafa amorosa com a principal hipòtesi dels assassinats dels tres germans d'edat avançada.

  • L'entorn de la família explica que fa almenys cinc anys que les germanes havien contactat amb dos suposats militars, amb els quals van establir una relació a distància.
  • Un dels presumptes militars els va informar que l'altre havia mort i que necessitava una quantitat important de diners per poder cobrar una herència.
  • Des de llavors, una de les germanes va començar a enviar diners a un compte que els va facilitar el militar.
  • Amb tot, els investigadors creuen que les germanes podrien haver demanat diners a la persona equivocada, qui ha volgut liquidar el deute acabant amb les seves vides.

En detall: Les víctimes mortals són tres germans, dues dones i un home, d'entre 70 i 80 anys. Les dues dones feia uns quants anys que eren jubilades i el germà patia una discapacitat.

Categoria: Societat