Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Detingut per la mort d'un home a Cornellà: el cadàver, calcinat i al maleter d'un cotxe

Actualitzat: Dimarts, 30 de gener de 2024. 09:51
Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home presumptament relacionat amb la mort violenta d'un altre aquesta nit a Cornellà de Llobregat. 

Què en sabem? Els agents de la policia catalana han localitzat aquest dimarts cap a les 5:00 de la matinada un cadàver calcinat a l'interior d'un vehicle al municipi del Baix Llobregat. 

  • El vehicle es trobava en un descampat de la població i en el seu interior hi havia el cos sense vida d'un home de 28 anys. 
  • Els mossos de la comissaria de Cornellà han rebut l’alerta per la crema d'un cotxe al descampat. 

En detall: Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut un home de 29 anys relacionat amb aquesta mort. 

  • La detenció s'ha produït al voltant de les 7:00 del matí, només dues hores després de la troballa del cadàver. 

A més: El cadàver es trobava dins del maleter d'un vehicle i totalment calcinat, a hores d'ara, encara no es pot determinar si ha mort durant l'incendi o va morir abans i va ser introduïda morta a l'interior del maleter. 

Situació actual: Els agents s'han fet càrrec de la investigació per tal d’esclarir els fets i les circumstàncies de la mort, i s’ha activat la comitiva judicial, que finalment ha certificat la mort violenta.

  • L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions.