Societat
Cotxe policial
Foto: Cotxe policial | @policialocalvlc / X
Successos

Dos lladres maten un repartidor de menjar de 22 anys quan fugien de la policia

Temps de lectura: 2 minuts
Cotxe policial
Foto: Cotxe policial | @policialocalvlc / X

Un repartidor de menjar a domicili ha mort aquesta nit de dimarts a València després de ser envestit per un cotxe de dos lladres que fugien de la policia. 

Què en sabem? El noi, de 22 anys, es trobava sobre la moto aturada en un semàfor en vermell de la capital valenciana. Un cotxe que fugia de la policia, amb dos joves al seu interior, ha envestit la moto provocant la mort del jove repartidor. 

  • Els lladres s'escapaven dels agents de la policia després de robar unes rodes a un vehicle estacionat al carrer. 
  • Un cop s'ha produït l'accident, els ocupants del vehicle han abandonat el cotxe i han marxat corrents del lloc dels fets, sense parar-se a socórrer al noi ni trucar al servei d'emergències. 

En detall: L'accident s'ha produït quan faltaven deu minuts per les 3:00 de la matinada, al carrer General Avilés, al barri del Campanar. 

A més: El copilot del vehicle ha estat detingut minuts després del sinistre, ja que ha tornat voluntàriament al lloc dels fets per entregar-se. 

  • En canvi, el conductor del vehicle ha estat detingut a casa seva, on s'havia amagat. Un cop a la comissaria se li han practicat les proves de detecció d'alcohol i drogues. El conductor ha donat positiu en estupefaents. 

Situació actual: El jove que conduïa el cotxe està acusat dels delictes d'homicidi per imprudència greu, contra la seguretat viària i per abandonar el lloc de l'accident. 

  • A més, la policia ha imputat als dos lladres d'un robatori amb força, per la sostracció de les rodes d'un altre vehicle.