Societat
Moment de la detenció dels okupes
Foto: Moment de la detenció dels okupes | Twitter / @Predatole
Successos

VÍDEO: Intenta okupar un pis dues vegades a Manlleu i escapa dels Mossos emmanillat

Temps de lectura: 1 minut
Moment de la detenció dels okupes
Foto: Moment de la detenció dels okupes | Twitter / @Predatole

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves d'origen magrebí després que intentessin okupar dues vegades el mateix pis a Manlleu en només dues hores de diferència. 

Què en sabem? Els policies municipals de Manlleu s'han desplaçat fins al lloc i, amb la col·laboració de policia catalana, han accedit a l'immoble, on hi havia dos joves magrebins que han estat identificats.

  • Els agents dels Mossos, però, ja els coneixien. Feia al voltant de les dues hores, cap a les dotze del migdia, que ja els havien identificat per, precisament, intentar ocupar aquell mateix habitatge. 
  • En aquest moment, a banda del delicte de violació de domicili, s’hi va afegir el de desobediència a l’autoritat.
  • Un dels dos okupes, de 21 anys es va encarar violentament als agents, cosa que va fer que el detinguessin, emmanillessin i conduïssin fins al cotxe patrulla.
  • Durant la intervenció, diversos joves s'han apropat al domicili i han intentat entorpir l'actuació policial amb crits i empentes fins que un d'ells ha aconseguit apropar-se al cotxe patrulla on ja havien carregat el detingut per endur-se'l a comissaria i obrir la porta.
  • En aquest moment, l’arrestat ha fugit emmanillat perseguit per agents dels Mossos i la Policia Local que, finalment, l’han atrapat. 

Situació actual: Fins a la detenció d'avui, el noi no tenia cap antecedent policial. D'altra banda, els agents també han acabat denunciant la persona que havia obert la porta del cotxe dels Mossos per facilitar l'escapoliment.