Societat
Edifici on s'estaven fent tasques d'enderrocament al carrer Boters de Lleida
Foto: Edifici on s'estaven fent tasques d'enderrocament al carrer Boters de Lleida | Bombers / X
Lleida

S'ensorra un edifici històric al centre de Lleida: desallotjats 24 veïns

Temps de lectura: 2 minuts
Edifici on s'estaven fent tasques d'enderrocament al carrer Boters de Lleida
Foto: Edifici on s'estaven fent tasques d'enderrocament al carrer Boters de Lleida | Bombers / X

Un edifici al centre històric de Lleida s'ha esfondrat aquest dimecres al matí. El bloc de pisos és al número 22 del carrer Boters i els Bombers hi estaven fent tasques per enderrocar-lo.

Què en sabem? L'esfondrament no ha causat cap ferit, però els Bombers han evacuat de forma preventiva els veïns dels blocs adjacents perquè hi ha perill que una façana caigui.

  • En total s'han desallotjat 24 persones: 7 dels números 17 i 19, i la resta del carrer Múrcia, als números 31-33.
  • Els Bombers, la policia local i tècnics municipals estan treballant a la zona per tal d'assegurar-la i decidir quan podran tornar a casa els veïns.

En detall: La Guàrdia Urbana ha alertat els Bombers abans de les 12:00 del migdia i fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre dotacions.

  • Per sort no s'han de lamentar ferits, ja que els operaris que estaven treballant en l'enderroc s'han adonat que l'edifici s'estava ensorrant i han pogut sortir-ne a temps.

Altres. Aquests fets tenen lloc el mateix dia que els Bombers han desallotjat de manera preventiva tots els pisos del bloc veïnat a l'edifici que es va esfondrar la setmana passada al carrer Canigó de Badalona.

  • Un habitatge de cinc plantes es va esfondrar el passat dimecres 7 de febrer a Badalona al barri del Raval i va deixar tres víctimes mortals que es trobaven dins del pis en el moment de l'allau.
  • Els Bombers ara han trobat una esquerda horitzontal al quart pis del número 7 del carrer Canigó de Badalona.
Categoria: Societat