Societat
Oriol Herrero, coach online
Foto: Oriol Herrero, coach online | Instagram / @oriolcoach
Xarxes

Viral: Un coach català fa teràpia de grup al metro de Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Oriol Herrero, coach online
Foto: Oriol Herrero, coach online | Instagram / @oriolcoach

El català Oriol Herrero es defineix com a coach online, però ha decidit deixar Internet per un dia i "abraçar la incomoditat" de fer teràpia en un lloc ben poc habitual: el metro. Ha volgut així captar l'atenció de passatgers massa pendents del mòbil amb un discurs sobre la por a perdre i la lluita per assolir els objectius. 

Per què és important? Aquest apassionat del creixement personal i professional ha enregistrat l'acció i l'ha publicada a les xarxes socials. El vídeo s'ha viralitzat i ha obert un encès debat entre persones que ho han vist com una heroïcitat i d'altres que opinen que no és ni el lloc ni el moment. 

Què en sabem? La sessió "improvisada" s'ha fet al metro de Madrid. Herrero ha pujat al vagó i ha trencat el gel amb un "no us demanaré diners", dirigit a uns viatgers bastant incòmodes per la situació. 

Què ha dit? 

  • "Volia tenir aquest moment per a un petita reflexió amb vosaltres", diu davant dels pacients involuntaris.  
  • "Aquesta línia de metro que heu agafat és cap a la direcció que voleu anar?", els pregunta tot seguit, aclarint-los que no tan sols parla del tren, sinó de la vida en general. 
  • "Què és allò que sempre heu volgut fer però mai us heu atrevit a fer el pas? Perdeu la por a perdre i lluiteu per allò que realment vulgueu", acaba aconsellant a uns usuaris del metro que reaccionen de manera diversa.  

Context. L'Oriol Herrero va treballar durant 6 anys en el món del màrqueting, però "sempre va sentir que alguna cosa faltava", com afirma al seu LinkedIn. 

  • Llavors va decidir deixar-ho tot i anar a Londres "a la recerca de respostes", on va descobrir "el poder del coaching, la PNL i la intel·ligència emocional."

X (Twitter). Només en aquesta publicació el vídeo acumula 1 milió de visualitzacions i una multitud de comentaris a favor i en contra. 

  • "Ets inspiració per a tothom!" o "Prefereixo que em demanin diners o que em robin", algunes de les reaccions.

Vídeo a TikTok. 

@oriolcoach Me cansé de no actuar por miedo, así que hoy he decidido abrazar la incomodidad. He dejado de resistirme y le he pedido a la vida que me dé más de esto que estoy sintiendo: nervios, calor por el cuerpo, el corazón acelerado, temblor, etc… Y cuando me he dado el permiso de transitar esas emociones, he sentido paz, independientemente del resultado. Date el permiso de luchar por aquello que quieres, aunque sea incómodo al principio. #miedos #superacionpersonal #empoderamiento #valentia #desarrollopersonal #motivacionpersonal ♬ sonido original - OriolCoach

Categoria: Societat
Etiquetes: Mobilitat Salut Viral