Societat
Emergències Illes Balears
Foto: Emergències Illes Balears
Successos

Mor un nen de 4 anys dins d'una assecadora mentre jugava a fet i amagar

Temps de lectura: 2 minuts
Emergències Illes Balears
Foto: Emergències Illes Balears

Un nen de quatre anys ha mort després de quedar-se atrapat dins de l'assecadora de casa seva, a Mallorca. 

Què en sabem? Aquest dijous, un menor de quatre anys ha perdut la vida per asfíxia després de quedar-se atrapat dins de l'assecadora de casa seva al municipi de Magaluf (Mallorca) mentre jugava a fet i amagar.

  • El nen es trobava al seu domicili amb la seva àvia i la seva tia. Les dues familiars, en veure que no apareixia el nen després de força minuts, han començat a buscar-lo per tots els racons de la casa. Finalment, l'han trobat sense vida a l'interior de l'electrodomèstic.
  • Segons diversos mitjans de comunicació, el fet i amagar era un dels jocs preferits del nen i acostumava a amagar-se per casa seva. 

En profunditat: L'accident es va produir cap a les 11:30 del matí. L'àvia havia marxat de casa deixant la tia i el nen a l'interior. En tornar, es va trobar la tia adormida. Després de no trobar al nen durant una estona, les dues familiars van començar a buscar-lo amb el pitjor desenllaç possible. 

  • Un cop el van treure de dins de l'electrodomèstic, el nen no presentava constants vitals i van trucar ràpidament als serveis d'emergència. 
  • Malgrat la rapidesa dels serveis d'emergència, que es van traslladar fins al domicili amb una UVI mòbil, no es va poder fer res per salvar la vida del petit. 
  • A més, es van activar els serveis de psicològica per atendre a la família de la víctima davant d'aquesta tragèdia. 

En detall: La Guàrdia Civil està investigant el cas i reconstruirà tots els moviments del petit per saber que li va passar.