Societat
Bombers Generalitat
Foto: Bombers Generalitat | Departament d'Interior
Successos

Tres parcs de Bombers donen suport als companys de Sant Celoni acusats d'assetjament

Temps de lectura: 1 minut
Bombers Generalitat
Foto: Bombers Generalitat | Departament d'Interior

Les plantilles de bombers i bomberes dels parcs de Sant Celoni, Granollers i Mataró, han emès un comunicat de suport als sis bombers assenyalats per un presumpte cas d'assetjament al parc de Sant Celoni.

Per què és important? El Departament d’Interior manté obert un expedient a sis bombers a qui una companya ha denunciat per presumptament haver tingut conductes d’assetjament, exhibicionisme i masclisme al parc de Sant Celoni.

Què diuen? Consideren que es tracta d'un relat "unilateral i malintencionat" d'una persona que en cap moment ha format part del Cos de Bombers i d'un bomber que es troba en excedència i "mai ha estat testimoni dels insòlits fets relatats".

  • "Les bomberes i els bombers anteposem els nostres expedients de servei en un cos que respectem i del qual ens sentim orgulloses i orgullosos". També manifesten estar "dolguts i perplexes" per un absurd i incomprensible linxament mediàtic d'un relat "sensacionalista, ple d'incoherències i falsedats, filtrat malintencionadament".
  • Demanen respecte no només pels bombers assenyalats sinó per tots els bombers i bomberes que conviuen sense problemes en aquests parcs però, sobretot, expressen el seu suport cap als companys "injustament marcats i que estan patint una situació incomprensible".

Per acabar: Acaben el comunicat dient que confien en la justícia i en una ràpida resolució del cas perquè es desemmascarin les ombres i es posi a tothom en el lloc que li correspon.