Societat
Dani Alves i Neymar
Foto: Dani Alves i Neymar | Goal
Cas Alves

Alves busca a contrarellotge el milió d'euros de fiança i contacta amb el pare de Neymar

Actualitzat: Dimecres, 20 de març de 2024. 15:30
Temps de lectura: 2 minuts
Dani Alves i Neymar
Foto: Dani Alves i Neymar | Goal

Dani Alves podrà sortir de la presó si paga un milió d'euros. Això ho ha decidit aquest migdia l'Audiència de Barcelona després de la vista que es va celebrar ahir dimarts.

Què en sabem? Segons ha avançat La Vanguardia, l'exfutbolista ha recorregut al pare del també jugador de futbol, Neymar, per pagar la fiança i sortir de la presó.

  • De fet, el jugador ja va optar per aquesta via per abonar els 150.000 euros que es requerien per indemnitzar la víctima de la violació.
  • Dani Alves té tots els seus béns embargats per un procediment judicial obert amb la seva exdona i mare dels seus fills al Brasil i per aquest motiu no podria assumir ell el pagament.

El més nou. La família d'Alves està intentat a contrarellotge que el jugador surti com més aviat millor de Brians, però segons fonts consultades per Principal, per ara no ha aconseguit reunir els diners necessaris i, per tant, avui ja no podrà sortir de presó.

D'altra banda, Alves també podria contemplar una altra via amb els diners que hisenda li ha de tornar després que l'Audiència Nacional li donés la raó en un procediment engegat per l'Agència Tributària espanyola pel pagament dels serveis d'un agent FIFA.

Context: Aquest dimecres l'Audiència de Barcelona ha accedit a concedir la llibertat provisional a Dani Alves, condemnat a quatre anys i mig de presó per violació a una noia a la discoteca Sutton, a canvi d'una fiança d'un milió d'euros.

  • També li han retirat els dos passaports, li imposen una ordre d'allunyament de la víctima i li prohibeixen la comunicació. Tanmateix, Alves haurà de presentar-se en persona cada setmana a l'Audiència de Barcelona.
Categoria: Societat